Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Co Zrobić ?

IskraRks_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Ostatnio dostałem bana na ip w combacie i co zrobić by grać dalej stworzyć nowe konto i grać normalnie ? Bo co każde nowe konto to PERM ;(

Proszę o odpowiedź.

Z Góry Dziękuję.

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

a będzie miało to może jakiś DEFEKT ?

A czy ktoś miał już z tym przyjemność i wie że nic się nie stanie ?

sygnaoz.png

Opublikowano

@up trzymam cie za słowo dobra dopuszczę się do tego ale w tedy jak mam zmieniać adres mac to jaki np mam tam wpisać bo nie chce se czegoś popsuć ;/

sygnaoz.png

Opublikowano

@up

Musisz sie o to pytac kogos innego bo ja jestem cienki w tych rzeczach bo nigdy jeszcze takiego adresu nie zmienialem i nie mam doświadczenia. Stosuj sie do poradnikow i bedzie ok a jak cos spierdolisz to upomnij o blad ich autorow.

beznazwygr.png

Opublikowano

Jak Dostałeś bana na IP.. to resetujesz rutera i masz.. w moim przypadku live boxa ;pp

I powinno śmigać

Jak masz bana na ID to czeka cie format kompa ;] I również będzie śmigać..

Do ip oczywiście masz jakieś tam programy.. ale po co sie z tym pierdzielić.. lepiej ruterka uruchomić ponownie

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...